Ett trivsamt café nära Bjuv

Hej igen allihopa, det ska nu bli ett inlägg om att jag och en kompis var och fikade på ett café. En god vän ringde i förrgår och tyckte att vi skulle gå ut på något café i Bjuv för en kaffe, och jag hängde på givetvis för jag älskar kaffe, särskilt ute på något café. Vi hade inte bestämt vilket café i Bjuv med omnejd vi skulle åka till och vi hamnade efter att vi kört en stund på ett härligt café som heter Sannes Smått & Gott. 

Jag vill såklart berätta för er om detta café, för vi är verkligen inte bortskämda med att det finns massa caféer här där vi bor, och hittar man en liten pärla vill man dela med sig om det. Jag tror att ni alla som vill gå ut och fika skulle tycka bra om Sannes Smått & Gott tack vare deras goda kaffe och stora sortiment av kakor, bullar, pizzabitar och godis, med mera. Har man ingenting att göra kan man fördriva en timme eller två genom att gå ut på något café i Bjuv eller i dess omnejd, och alla kan vi behöva unna oss en liten stunds guldkant i tillvaron. Det var första gången jag var på Sannes Smått & Gott men det kan jag ju säga att det var i alla fall inte den sista. Min kompis hade däremot varit och fikat flera gånger på Sannes Smått & Gott och jag är glad över att hon tog med mig dit. Det är inte bara kaffet som smakar gudomligt gott, det gjorde bakverken också, och så var miljön inne på caféet verkligen mysigt och ombonat och man kände sig varmt välkommen. Det var allt vad jag hade på hjärtat för den här gången men snart är jag tillbaks med flera inlägg.