Städservice i Falun för min moster

Hej på er i det fina vårvädret

I dag har jag varit i kontakt med en städservice i Falun som nog ska börja veckostäda hos min moster, Min moster har under de senaste åren besvärats med ryggskott flera gånger och därför tänkte vi att städservice vore ett bra alternativ för henne som avlastning. Den firman vi kontaktat ska komma dit och träffa henne och prata om vad hon behöver hjälp med och samtala om ett upplägg som kan passa, efter det får hon ett prisförslag. Vi har fått en ungefärlig summa vad veckostädning brukar ligga på om man tänker på hur stor bostaden är och vad som vanligtvis ingår.

Eftersom alla släktingar till min moster bor på flera olika håll så är det inte så lätt att fördela den hjälpen mellan oss heller och hon vill dessutom inte besvära oss med det. Det har fungerat under perioder men om man tänker att det ska vara en långsiktig lösning så är det ju inte så bra. Det är väldigt bra att det finns chans att ta hjälp av städservice och använda rot-avdrag för man kan ju ha olika anledningar att vilja ha den hjälpen.

När vi började leta efter en lämplig städservice så lade vi faktiskt ut i sociala medier och frågade om någon kände till en bra firma i Falun. Det är skönt att få ett namn på ett företag som någon man känner tipsat om. Vi fick ett par olika namn och efter att jag läst om dem på nätet så valde vi att ringa denna firman. Jag fick ett gott första intryck och sen får vi se om min moster tycker likadant när hon får träffa dem. Nu ska jag återgå till mina arbetsuppgifter men jag önskar er en fortsatt fin dag!